Elérhetőségünk

1042 Bp., Petőfi utca 16.
(OTP-vel szemben)
Telefon: +36 (1) 370-18-99
Mobil:
Email: ujpestvet@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:

8-20 óráig

Szombat: 9-12 óráig

A vidékről érkező Orvosainkat érinti az M2-es autópálya lezárása, így a 08 órakor kezdődő rendeléseinkben átmeneti ideig előfordulhatnak csúszások.
Szíves türelmüket köszönjük!

aktualitások

2018. március 1. és december 31. között a kutyák szívféreg fertőzöttségének szűrését 3500 Ft-ért végezzük. A vizsgálathoz mindössze egy csepp vér szükséges és 15 perc múlva a gyorsteszt elbírálható. Negatív teszt eredmény esetén megkezdhető biztonsággal a szívféreg elleni védekezés. Bővebb felvilágosításért forduljanak hozzánk bizalommal.

Meghosszabbított nyitvatartással állunk pácienseink rendelkezésére, minden hétköznap 8-20 óráig vagyunk nyitva. Időpontfoglalásra lehetőség van telefonon.

2013-08-16

A kutyák hajlamosabbak a hőgutára, mint az emberek.

Hőguta akkor történik, ha a termelődő hő mennyiségét a szervezet nem képes leadni. Tünetei: gyors lihegés, tágra nyílt pupillák, a nyál megvastagodása, vörös nyelv, hányás szédelgés, hasmenés, kóma.

Műtétek

Az Újpestvet Állatorvosi Rendelőben ivarszervi, szülészeti, lágysebészeti és ortopédiai műtéteket is végzünk.

A beavatkozásokat nagyfokú szakértelemmel, orvos és asszisztens csapattal, megfelelő műszerezettséggel végezzük. Az ortopédiai eseteket erre szakosodott sebész látja el.

Az altatás előtt minden esetben alaposan kikérdezzük az állatok tulajdonosát, megbeszéljük a beavatkozás kockázatait,megvizsgáljuk a pácienseket. Kérésre előzetes laborvizsgálatot, szív ultrahang vizsgálatot végzünk. Az altatás során a betegek életfunkcióit monitorizáljuk, az altatást modern intravénás altatószer-kombinációkkal végezzük. Számos kisebb beavatkozáshoz rövid hatású illetve ébreszthető altatás is elegendő.

Az altatott állatokat ébren szeretjük hazaadni. Az ébredést az állatok melegítőpárnán töltik. A beavatkozásokra lehetőleg hozzanak kedvencükkel egy pokrócot, melyen haza tudják vinni.

A műtéti beavatkozásokra mindig éhgyomorra, előzetes időpont egyeztetés után kell jönni (kivétel a sürgős, életmentő beavatkozások), műtéti időpontokat általában délelőttre, esetleg koradélutánra tudunk adni.