Elérhetőségünk

1042 Bp., Petőfi utca 16.
(OTP-vel szemben)
Telefon: +36 (1) 370-18-99
Mobil:
Email: ujpestvet@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek:

8-20 óráig

Szombat: 9-12 óráig

A vidékről érkező Orvosainkat érinti az M2-es autópálya lezárása, így a 08 órakor kezdődő rendeléseinkben átmeneti ideig előfordulhatnak csúszások.
Szíves türelmüket köszönjük!

Dr. Sike Nikolett

Dr. Tóth Szilvia

állatorvos

 +36-20-361-0031

Dr. Sike Nikolett

Dr. Tompó Veronika

állatorvos 

Dr. Sike Nikolett

Dr. Babits Réka

állatorvos

Dr. Sike Nikolett

Dr. Sike Nikolett

állatorvos, bőrgyógyászati szakrendelés T.: 06-20/222-1811

Dr. Sike Nikolett

állatorvos, bőrgyógyászati szakrendelés T.: 06-20/222-1811

2007-ben végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen. A végzésemet követően számos kisállatrendelőben és állatkórházban dolgoztam és gyűjtöttem tapasztalatokat. A fő érdeklődési területem a kezdetektől leginkább a belgyógyászat, szemészet és a bőrgyógyászat volt, így igyekeztem ezeken a témakörökön belül elmélyíteni a tudásomat.

Az utóbbi években többségében - az általános betegellátáson túl - a bőrgyógyászati és szemészeti esetekkel foglalkozom. Pártoló tagja vagyok mind a Magyar Bőrgyógyász Állatorvosok Egyesületének (MBÁE), mind a Magyar Kisállat Szemészeti Egyesületnek. Rendszeresen részt veszek hazai és külföldi konferenciákon, hogy a legnaprakészebb szakmai ismeretekkel rendelkezzem. A pár éve aktívan és a szakmai konzultációkat segítve működő bőrgyógyászati levelezőlista egyik első és azóta is lelkes tagja vagyok. Rendszeresen tartok előadásokat a MBÁE szervezésében  havonta megrendezésre kerülő bőrgyógyászati szakmai klubokon.

2018-tól a Újpest-Vet Rendelőben bőrgyógyászati szakrendelést végzek, melynek keretein belül igyekszem a legmagasabb szakmai színvonalon és maximális odafigyeléssel kezelni a hozzám kerülő kisállatokat. A bőrgyógyászat egy igen összetett és sok türelmet, odafigyelést igénylő szakterület, így a célom, hogy a Tulajdonosokkal illetve az állatorvos-kollégákkal szorosan együttműködve a lehető legjobb eredményt érhessük el.