Elérhetőségünk
1042 Bp., Petőfi utca 16.
(OTP-vel szemben)
Telefon: +36 (1) 370-18-99
Mobil:
Email: ujpestvet@gmail.com
Hétfő-Péntek:

8-20 óráig

Szombat: 9-12 óráig

A vidékről érkező Orvosainkat érinti az M2-es autópálya lezárása, így a 08 órakor kezdődő rendeléseinkben átmeneti ideig előfordulhatnak csúszások.
Szíves türelmüket köszönjük!

Gépkocsival könnyen megközelíthető, parkolóhelyet is könnyű találni. Gyalogosan az Újpest - Központ metróállomástól 2-3 perc sétával ér el minket, de a 104 és 20 autóbuszoknak is van a rendelőhöz közeli megállójuk (Erzsébet utcai megálló).

Betegvizsgálatra, kezelésekre, védőoltásokra és egyéb beavatkozásokra előjegyzést felveszünk! Időpontot telefonon vagy személyesen kérhet.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne, az alábbi felületen azonnal elküldheti nekünk. Kérjük adatait pontosan adja meg, hogy a kapcsolatot fel tudjuk venni önnel.

aktualitások

2018. március 1. és december 31. között a kutyák szívféreg fertőzöttségének szűrését 3500 Ft-ért végezzük. A vizsgálathoz mindössze egy csepp vér szükséges és 15 perc múlva a gyorsteszt elbírálható. Negatív teszt eredmény esetén megkezdhető biztonsággal a szívféreg elleni védekezés. Bővebb felvilágosításért forduljanak hozzánk bizalommal.

Meghosszabbított nyitvatartással állunk pácienseink rendelkezésére, minden hétköznap 8-20 óráig vagyunk nyitva. Időpontfoglalásra lehetőség van telefonon.

2013-08-16

A kutyák hajlamosabbak a hőgutára, mint az emberek.

Hőguta akkor történik, ha a termelődő hő mennyiségét a szervezet nem képes leadni. Tünetei: gyors lihegés, tágra nyílt pupillák, a nyál megvastagodása, vörös nyelv, hányás szédelgés, hasmenés, kóma.

akciók